Saloni nameštaja Beograd

Saloni nameštaja Beograd
Beograd je pun salona nameštaja... Nemojte gubiti vreme, nego nadjite salon nameštaja po Vašoj meri uz Mirandre i pravac tamo. Bilo da Vam treba sto, stolica, fotelja, krevet...
Sve ćete naći u nekom od salona nameštaja u Beogradu. Tražite garnituru za dnevnu sobu, komode, cipelarnik...
U adekvatnoj prodavnici nameštaja sve ima. Nemojte se plašiti, samo napred i uživajte u kupovini svog novog nameštaja po najpovoljnijim cenama u Beogradu.
urban-line-saloni-namestaja

Urban Line

Beograd, Vračar, Kajmakčalanska 59 011 2451852 | 064 2189652 |
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD U našem salonu nameštaja, pored izloženih eksponata, naši klijenti imaju mogućnost da putem kataloga, odaberu i poruče najbolje rešenje za svoj prostor.
Kod nas možete poručiti nameštaj za dnevne sobe, sofe, ugaone garniture, trosede i dvosede na razvlačenje, spavaće sobe, bračne krevete, dečije sobe, kuhinje i trpezarije.
Pružamo vam veliki izbor raznovrsnih rešenja kroz odabir različitih stilova i dizajna, dimenzija, materijala, boja, štofova i kože.
Cenovnik
steffes-saloni-namestaja

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 065 5286688
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne, građa......).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
elit-stilski-namestaj-saloni-namestaja

Elit stilski nameštaj

Beograd, Vrčin, Avalska 125c 011 8054279 | 064 1236514 | 063 330512 |
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD ELIT STILSKI NAMEŠTAJ "ELIT STILSKI NAMESTAJ" je firma domaće prizvodnje nameštaja.
Osnovana je 1985.godine, ali i pored dugogodišnjeg zanatskog iskustva i dalje radi na usavršavanju i dizajnu nameštaja, i konstantnom održavanju visokog kvaliteta. Prednost naše firme kao proizvodjaca jeste što klijent ima mogućnost narudžbine po želji: Mebl štof, boja i sjaj drveta, dimenzije, sve se prilagodjava potrebama naših cenjenih kupaca.
Takodje, bavimo se i reparacijom starog nameštaja. Ambasade, hotele, ekskluzivne vile, privatne kuće i stanove, crkve i manastire, kako u zemlji tako i u inostrasntvu, krase odabrani primerci našeg unikatnog nameštaja. Naše ljubazno osoblje ce Vam pomoći da na pravi način napravite izbor za Vaš dom ili poslovni prostor. Vršimo komletnu uslugu prodaje i transporta do Vašeg stana.
Cenovnik
namestaj-sb-alsan-saloni-namestaja

Nameštaj SB Alsan

Beograd, Čukarica, Lazarevački drum 21 011 7541416 | 011 7543827 |
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD SB ALSAN Opremite Vaš dom kvalitetnim i povoljnim nameštajem, koji možete naći u nekim od naših prodajnih salona.
U našim salonima nameštaja možete naći raznovrsnu ponudu kancelarijskig nameštaja, kliznih plakara, fotelja, stolica i još mnogo toga.
Cenovnik
astra-office-saloni-namestaja

Astra Office

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10d 011 3113403
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD ASTRA OFFICE Naša prisutnost na tržištu prvenstveno je vezana za odličan kvalitet, asortiman i povoljne cene.
Cenovnik
namestaj-djeram-saloni-namestaja

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 064 1898663
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD DJERAM Đeram, specijalizovana prodavnica nameštaja od PUNOG drveta, otvorena je 2004.godine.
Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna domaće proizvodnje i delom od italijanskih proizvođača.
Cenovnik
salon-namestaja-mond-line-saloni-namestaja

Salon nameštaja Mond Line

Beograd, Palilula, Vojvode Dobrnjca 28 011 3390695 | 011 3390686 | 065 2020121 |
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA MOND LINE Zadovoljstvo nam je da Vam ukratko predstavimo Salon stilskog nameštaja Mond line.
Zahvaljujući bogatom desetogodišnjem iskustvu kreirali smo asortiman uvoznog (italijanskog) stilskog nameštaja koji je u mogućnosti da zadovolji najviše zahteve u opremanju enterijera.
Cenovnik
fabrika-namestaja-carkic-saloni-namestaja

Fabrika namestaja Čarkić

Šabac, Vojvode Mišića 21 064 2038306
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD ČARKIĆ Sav nameštaj možete kupiti u našem maloprodajnom objektu u Mačvanskom Prnjavoru, Šabac.
Cenovnik
salon-namestaja-leokom-saloni-namestaja

Salon nameštaja Leokom

Beograd, Savski venac, Sarajevska 85 011 2642629
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD SALON MAEŠTAJA LEOKOM Preduzeće "LEOKOM M&V" d.o.o.
je osnovano 1993.god.
Salon nameštaja postoji od 1998.godine i nalazi se u Sarajevskoj ulici, broj 85, uz ponudu visoke klase nameštaja: stilskog, kožnih garnitura, nameštaj modernih formi, zavesa, drapera, roletni, paketo mehanizama, mebl štofa. Bavimo se opremanjem objekata, poslovnih prostora, stanova.
Dugo smo u nameštaju, za nas se zna, tako da vam možemo ponuditi visok kvalitet nameštaja i zavesa, uz velike mogućnosti izrade, a što se može videti u našim referencama. Prema potrebi kupca možemo doći u objekat, stan i dati vam stručni predlog i opremiti vam kompletan objekat.
Cenovnik
hersa-fabrika-namestaja-saloni-namestaja

HERSA Fabrika nameštaja

Novi Pazar, Lukare bb 020 448204
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD HERSA FABRIKA NAMEŠTAJA HERSA D.O.O.
je počela sa radom 1992 godine kao salon nameštaja u kome se prodavao nameštaj visokog kvaliteta.
Nakon nekoliko godina iskustva rukovodstvo HERSE je odlučilo da usled nedostatka tapaciranog nameštaja odgovarajućeg kvaliteta počne sa proizvodnjom istog.
Cenovnik
arbor-namestaj-saloni-namestaja

Arbor Nameštaj

Beograd, Zvezdara, Golubačka 2a 069 3318223
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD ARBOR NAMEŠTAJ Fabrika Arbor nameštaja za kratko vreme postigla je veliki uspeh zahvaljujući tadašnjim vlasnicima sa višegodišnjim iskustvom.
Zahvaljujući ogromnom uspehu, Arbor 1998.
godine otvara svoj prvi salon nameštaja i uvodi novitete.
Kao i uvek kvalitet, trajnost i dizajn su na prvom mestu.
Arbor opstaje na rastućem tržištu, nastavlja da čini svoje mušterije zadovoljnim i dobija njihovo poverenje.
Cenovnik
namestaj-cane-saloni-namestaja

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 011 8030818 | 065 2320888 |
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD NAMEŠTAJ CANE Naš salon nameštaja se nalazi na Čukarici.20 godina rada, savremena tehnologija i praćenje trendova, omogućuju nam da proizvodimo trajan i moderan nameštaj.Sav nameštaj je izrađen od uvoznih univera visokog kvaliteta, a sve ivice su kantovane ABS trakom.
Nudimo Vam veliki izbor mebla za tapacirani i univera za pločasti nameštaj.
Ono što nas izdvaja od drugih jeste mogućnost proizvodnje celokupnog nameštaja po meri.
Naš nameštaj ima specijalno metalno ojačanje, a sve fioke i kutije za posteljinu se nalaze na kvalitetnim točkićima i mogu se vrlo lagano izvlačiti.
Svi modeli tapaciranog nameštaja se rade u dve varijante: na razvlačenje i fiksno.
Pružamo vrhunsku uslugu pri odabiru nameštaja.
Pri izradi pločastog nameštaja, naši stručnjaci dolaze da vide i premere prostor, kao i da pomognu davanjem saveta i ideja.
Veliki broj naših zadovoljnih korisnika dokazuje da proizvodimo nameštaj za sve generacije.
Proverite i Vi.
Cenovnik
ztg-bor-dekor-saloni-namestaja

ZTR Bor Dekor

Ruma, Glavna 53 063 500479
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD ZTG BOR DEKOR U sklopu proizvodnje nameštaja ZTR "INGRAP BOR DEKOR" ima maloprodajni izložbeno prodajni salon nameštaja, kao i lokale sa pratećim programom vezano za izradu nameštaja (gvožđara i prodavnica sa mebl-štofovima, eko kožom i repro materijalom za tapiterije).
Cenovnik
dekor-namestaj-saloni-namestaja

Dekor nameštaj

Beograd, Savski venac, Sarajevska 85 011 2646836 | 065 5716456 |
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD DEKOR NAMEŠTAJ Firma DEKOR je formirana 01.11.1987.godine u Kruševcu.
Proizvodni program je u osnovi stilski nameštaj, komadni i tapacirani nameštaj kao i spavaće sobe stilskog i modernog tipa.
Pored širokog proizvodnog asortimana firma se bavi i opremanjem hotela i ugostiteljskih radnji.Prodajni salon Dekor nameštaja nalazi se Kruševcu i u Beogradu u Sarajevskoj 85.
Cenovnik
salon-namestaja-linea-milanovic-saloni-namestaja

Salon nameštaja Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 011 2442070
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Nameštaj brenda Linea Milanovic je veoma prepoznatljiv po sofiticiranom dizajnu, a naširoko poznat po apsolutnom kvalitetu izrade, kao i po svojoj unikatnosti.
Naš nameštaj se proizvodi isključivo po individualnom zahtevu od plemenitih materijala - punog drveta i furniranog medijapana, a u ponudi se nalazi veliki izbor najboljih materijala za izradu nameštaja i mebla na izbor klijenta.
Cenovnik
bernarda-duseci-i-kreveti-saloni-namestaja

Bernarda - dušeci i kreveti

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 77 011 6456300 | 011 4055141 |
SALON NAMEŠTAJA BEOGRAD BERNARDA- DUŠECI I KREVETI Zahvaljujući kvalitetnim i inovativnim tehnološkim rešenjima, BERNARDA kreveti i madraci lako osvajaju evropsko tržište.Naši iuložbeni saloni nalaze se širom Evrope, kao i na više lokacija u Beogradu.
Cenovnik
euro-arbor-prodaja-polovnog-namestaja-saloni-namestaja

Euro Arbor - prodaja polovnog nameštaja

Beograd, Zemun, Njegoševa 1 011 3757924 | 064 9110441 |
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD EURO ARBOR Asortiman proizvoda je veoma raznovrstan u stilovima kao i u dizajnu: stilske i kožne garniture; garniture od vrhunskog mebla; stilske vitrine i komode; komadni nameštaji od punog drveta; rustična ručna izrada; dopadljivi komadni nameštaj za oplemenjivanje Vašeg prostora kao i funkcionalno dizajnirani radni i spavaći prostori.
Cenovnik
novo-lux-saloni-namestaja

Novolux

Beograd, Voždovac, Grčića Milenka 83 011 3447764
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD NOVO LUX Prodajni program se poslednjih godina proširuje na nameštaj i detalje za unutrašnju dekoraciju.
Cilj nam je da kupac na jednom mestu može da pronađe sve za opremanje svoga doma ili radnog prostora.
Cenovnik
xylon-namestaj-saloni-namestaja

Xylon nameštaj

Beograd, Stari Grad, Karadjordjeva 69 011 2622010 | 011 2642424 |
Novootvoreni salon Xylon nameštaja, najveći do sada.
Svi proizvodi naše kompanije na jednom mestu.
Trpezarije, Kuhinje, Spavaće sobe, Plakari, Vrata, Komadni nameštaj, Kupatilski elementi, Stolice & Fotelje, Dečiji nameštaj.
Znamo koliko pažnje i ljubavi ulažete u svoj dom i zato Vam nudimo KOMPLETNO REŠENJE koje uključuje merenje prostora, predlog idejnog rešenja i realizacija,odnosno izrada nameštaja.
Mi pravimo nameštaj za Vas i smatramo da treba da bude funkcionalan, ali takođe da oslikava Vašu ličnost i životni stil.
Saloni nameštaja-2
Nameštaj je nastao kao upotrebna forma koja nije imala nikakve umetničke pretenzije. Danas je to dosta promenjeno pa u salonima nameštaja širom sveta možete naći nameštaj raznih stilova, dezena i oblika poprilično umetnički obojenog. Pod nameštajem se u srpskom jeziku podrazumevaju predmeti koji se nalaze u prostorijama za stanovanje i služe da bi ukućani bolje živeli i radili. Komadi nameštaja mogu imati različitu svrhu: za spavanje, za sedenje, za rad, za zabavu, za ukras... Za koju god svrhu da vam je potreban nameštaj, naći ćete ga u nekom od salona nameštaja. Danas kao takvi, saloni nameštaja nude širok spektar komadnog nameštaja svih vrsta... Od novog, polovnog, stilskog, unikatnog...
Back to Top